Clearomizor CE2 (Low-cost ) Atentie mare !!!

martie 14, 2011 8:08 pm0 comentariiVazut: 349

Clearomizor CE2 (Low-cost )

 

 

 

 

 

 

A aparut pe piata un lot de clearomizor CE2, clona dupa primele scoase pe piata, care sunt comercializate la pret redus (low – cost ) de marea majoritate a comerciantilor, care nu mai acorda garantie produsului. Ceea ce le face diferite de modelele initiale este faptul ca tubul din plastic este de cea mai proasta calitate si, de foarte multe ori clearomizor CE2, le gasesti sparte sigilate fiind. Sunt extrem de sensibile la cea mai mica fortare si se sparg ( crapa ), in general, la imbinarea cu bateria.

 

 

Cum le distingem?

 

 

 

Nu prea exista diferente vizuale intre Clearomizor CE2 si nici o modalitate certa de a le deosebi, dar cred ca totul se reflecta in pretul de vanzare si in sinceritatea comerciantului. Nu vreau sa se inteleaga faptul ca eu consider ca ceea ce e mai ieftin este neaparat si mai prost calitativ, dar in situatia de fata, chiar asa se intampla! Este cam aceeasi situatie ca si in cazul cartomizoarelor G4.

 

Concluzia!?

 

Ca si cumparator, prefer sa cheltuiesc putin mai mult pentru un produs si sa cumpar de la persoane de incredere si cu care am mai colaborat in trecut, iar ca si vanzator trebuie sa imi respect clientii si sa incerc sa i multumesc atat cat e omeneste posibil.

 

Clearomizor CE2

 

 

 

Lasa un raspuns