Modificare tigara Ego!

aprilie 8, 2011 8:09 pm0 comentariiVazut: 405

Majoritatea vaporizatorilor cred ca au acasa baterii Ego defecte. Numarandu – ma printre ei, mi – a venit o idee ingenioasa, zic eu…

In imaginile de mai jos va prezint cateva modificari pe care le – am facut la un acumulator Joye Ego original. Avand o clona, am demontat capul ( impreuna cu buton ). Dupa ce am inlaturat mufa mini – usb de la Ego original, am montat capul de la clona in loc si astfel au rezultat cele doua capete. Ambele pot fi alimentate, iar tigara poate fi utilizata si cand acumulatorul este bagat la incarcat. Are doua tensiuni de iesire : capul de clona scoate 4V, iar cel original 3,3V, astfel incat pot fi folosite atomizoare si cu rezistenta mica, dar si cu rezistenta mare.

Dupa toata operatiunea, pe care, in mod sincer, am facut – o din pura distractie si pasiune si nu pentru ca ma consider un mare inventator, mi – a ramas modulul de mini – usb. Asa ca am luat un giantomizor V1, la care am adaptat mufa de incarcare , astfel incat, odata montat la unul din capete, imi ofera posibilitatea de a incarca si prin usb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CE2 la ambele capete.

 

 

 

 

 

 

 

Tensiuni de iesire

 

 

 

 

 

 

 

Giantomizor modat

 

 

 

 

 

 

 

Incarcare USB prin Giantomizor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Incarcare prin unul dintre capete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giantomizor modat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mufa mini-usb montata la giantomizor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O problema comuna la ultimele modele de CE2 : materialul tubului din plastic este mult mai dur decat la primele modele. In vederea evitarii spargerii rapide, se poate aplica, la capatul de imbinare a CE2 cu bateria tigarii, 2 – 3 infasurari de scotch. La mine chiar a dat rezultate bune, cu atat mai mult cu cat scotch – ul nici macar nu se observa si nu e inestetic.

Solutie antispargere CE2

 

 

 

 

 

 

 

 

Sper sa va incante post – ul meu asa cum ma amuza pe mine ceea ce a rezultat si care imi aminteste de sabia laser dubla din „Razboiul stelelor” : ) !

Voi reveni curand cu imagini legate de imbunatatirea performantei CE2. Vaporizare placuta tuturor!

Lasa un raspuns